Samarbejdspartnere

Boganmelderne – Medicin er en uafhængig basisgruppe på KU, SUND fakultetet. Produktet SEMESTERBESKRIVELSER er derfor ikke underlagt ønsker eller krav fra samarbejdsspartnere eller andre instanser. Dog lyttes der til feedback fra alle sider, som har til hensigt at bedre produktet til gavn for de studerende.

Boganmelderne – Medicin arbejder sammen med Tutorerne på medicinstudiet ved Københavns Universitet.

Forlagene fortæller

Academic Books er din lokale pensumpusher på Nørre Campus. Vi kender dit pensum og sælger det selvfølgelig til gode STUDIEPRISER. Se din pensumliste på: academicbooks.dk/pensumlister. I butikken finder du også anatomiske plancher og modeller, medicinske instrumenter, kitler, klinikudstyr, skrivelir, blokke og kalendere. Mangler du andet, bestiller vi det hurtigt hjem.

Psst…
Vidste du, at Academic Books er nonprofit? Det betyder, at al vores overskud går til at sætte prisen på dine pensumbøger ned og forbedre studiemiljøet på videregående uddannelser i hele landet.

Stay in touch

FADL’s Forlag er passionerede og professionelle bogelskere, som sætter samarbejdet med vores forfattere, de studerende og andre samarbejdspartnere i højsædet. Dette skaber rammerne for FADL’s Forlags bøger. Vi udgiver bøger til studerende inden for de sundhedsprofessionelle uddannelser og til den almindelige læser.

Vores kerne er de medicinske fagbøger, og det har den været i over 60 år. Vi udgiver primært bøger til de medicinstuderende, men laver også bøger til den færdiguddannede læge, de sygeplejerskestuderende og andre sundhedsfaglige faggrupper.

Vores fagbøger skrives af professionelle, dygtige og entusiastiske fagfolk. Vores fokus er altid på at opnå højeste kvalitet i både bogens indhold og form: Bøgerne er til at forstå og klæder læseren optimalt fagligt på. Vores bøger til den almindelige læser dækker et bredt spektrum af emner med afsæt i sundhed og livsstil. Vi laver kogebøger, populærvidenskabelige bøger, sundhedsbøger til familien,bøger om kost og motion og meget andet.

Munksgaard udgiver lærebøger til bachelor- og kandidatdelen af medicin, hånd- og fagbøger til anvendelse i klinikken og tværgående fagbøger, der henvender sig mere bredt til ansatte i sundhedsvæsenet.

Når du køber en af Munksgaards medicinske lærebøger får du en gratis i-bog med, så du altid kan have bogen ved hånden på din smartphone. Vi udvikler også apps til hjælp ved opslag og repetition.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev på www.munksgaard.dk eller følg os på Facebook, hvor du får gode tilbud på nye bøger, konkurrencer, gratis prøveabonnement på digitale produkter og meget mere.

Klik her for at se Forlaget Munksgaard på Facebook

 

Boganmelderne – Medicin vil gerne sige tak til ovenstående samarbejdspartnere for deres fortsatte støtte og feedback til gruppens arbejde, samt for at hjælpe os med at hjælpe de medicinstuderende i deres uddannelse.